A miskolci vasútvonalon is komoly gondokat okozott a heves zivatarzóna

Megosztás

A felsővezetéket teljesen tönkretette a szombat esti heves vihar, így a vonatközlekedés jó időre megszűnt Mezőkeresztes környékén. A helyreállítás után is maradtak azonban reklamáló utasok, miszerint a menetrendszerű forgalom nagyon nem áll(t) helyre és még nem is fog egy ideig.

A Mávinform tudatta az utazóközönséggel, hogy a szombat kora este megérkezett, hatalmas vihar és felhőszakadás erősen megrongálta a felsővezetéket több településnél is. Ugyanakkor a helyreállítás már estig megtörtént. Úgy tűnik azonban, hogy nem ez az egyetlen probléma a miskolci vonal azon részén.

“Mezőkövesd és Füzesabony, illetve Mezőkeresztes-Mezőnyárád és Emőd között visszaadták a vasúti pályát a vonatforgalom számára, zavartalanul közlekedhetnek a vonatok a Budapest–Hatvan–Miskolc vonalon. A miskolci vonalon a menetrendszerű vonatközlekedés vasárnap hajnalra állhat helyre” – írta a Mávinform még szombaton éjfél előtt.

Nem értett azonban ezzel egyet több hozzászóló, ezt pedig éppen a társaság Facebook-bejegyzése alatt adták tudtukra. “Ló*@**t áll helyre a menetrendszerű forgalom… Jópofáskodni tud csak az egész **** cég, az hogy minőségi szolgáltatást nyújtana inkább, az íróasztalok mögött is hozzáértő emberek részvételével, na itt olyan sose lesz.”

Egy másik vélemény: “Jobban mondva… mikor majd Mezőkövesd-Felső esetén is kész minden rekonstrukció.” Valóban nemcsak a viharkárok miatt vannak problémák a vasútvonal ezen szakaszán Borsodban?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek